Truck Apparatuur

TEXA Truck Apparatuur

De diagnostische oplossingen van TEXA zijn gebaseerd op de krachtige AXONE Nemo display-eenheden en op de robuuste NAVIGATOR TXTs-voertuiginterface. Deze apparaten verbinden en communiceren met de elektronische regeleenheden van het voertuig en garanderen snelheids- en prestatieniveaus die eenvoudigweg niet zijn vereist in de wereld van diagnostica met meerdere merken. TEXA-apparaten bieden unieke ondersteuning voor de hedendaagse voertuigtechnici en vallen ook op door hun gebruiksgemak en veelzijdigheid. Alle TEXA-interfaces zijn volledig compatibel met standaard pc’s.

Axone Nemo

De AXONE Nemo is de meest technologisch complete en krachtige display-eenheid die momenteel op de markt is, met kenmerken die gemakkelijk te vergelijken zijn met toonaangevende commerciële tablets. In tegenstelling tot een tablet is de AXONE Nemo zeer robuust uitgevoerd. Dankzij een speciaal TAXE-patent is de AXONE Nemo het enige PC-type apparaat ter wereld dat drijft. De behuizing van de AXONE Nemo is volledig gemaakt van magnesium, een edelmetaal dat opvalt door zijn lichte gewicht en efficiënte warmteverspreiding. Deze hoge functionaliteit wordt geëvenaard door de traditionele aandacht van TEXA voor stijl: de AXONE Nemo is niet alleen praktisch, maar ook aantrekkelijk. Het zit ook boordevol geavanceerde technologie, te beginnen met een ultrabreed 12-inch capacitief touchscreen met de indrukwekkende resolutie van 2160X1440, met een stevige Gorilla Glass-bescherming. Het hart van de AXONE Nemo is een Intel® Quad Core N3160-processor met 8 GB RAM en 250 GB opslagcapaciteit. Connectiviteit wordt gegarandeerd door een geavanceerd, dubbelkanaals wifi-systeem en een Bluetooth®4.0 lage energie-module. De AXONE Nemo bevat een volledige reeks sensoren, waaronder een barometer, een snelheidsmeter, een gyroscoop, een kompas, een lichtsensor en een GPS-module. Een ander onderscheidend kenmerk is de aanwezigheid van twee 5 megapixelcamera’s, een naar voren gerichte en een aan de achterkant gerichte comlete met flits /

NAVIGATOR TXTs

De NAVIGATOR TXT’s is de krachtigste, best presterende TEXA-voertuiginterface en laat u werken in de TRUCK-, AUTO-, BIKE-, OFF-HIGHWAY- en MARINE-omgevingen. U kunt het gebruiken om autodiagnostische tests uit te voeren, parameters bekijken, apparaten te activeren, aanpassingen en configuraties uit te voeren, onderhouds-,service- en airbagindicatoren resetten, UCE-programmatoetsen en afstandsbedieningen configureren en nog veel meer. De NAVIGATOR TXT’s is ook geschikt voor het PASS-THRU-protocol * waarmee workshop verbinding kan maken met de centrale servers van de fabrikant en softwarepakketten of officiële technische informatie kunnen worden gedownload.

TPMS Oplossingen

Meer bestelwagens en vrachtwagens worden uitgerust met bandenspanningscontrolesystemen, die een belangrijke bijdrage aan de verkeersveiligheid blijken te leveren. TEXA heeft een speciale oplossing ontwikkeld om de correcte werking van deze systemen te controleren.

TEXA TPS2 tpms

TPS

De TPS is de basis programeertool van TEXA.

Het biedt een uitzonderlijke dekking van merken en modellen, evenals de traditioneel robuuste ontwerp- en bouwkwaliteit van TEXA. De TPS communiceert met de klepsensoren op elk wiel, activeert ze als ze in stand-by staan en verifieert hun efficiëntie. Het eigen scherm van het hulpmiddel leest de druk, de temperatuur en het laadniveau van de batterij (indien beschikbaar) af, evenals de identificatiecodes en andere diagnostische informatie verstrekt door de voertuigfabrikant. Met de TPS kunt u de efficiëntie van bandenspanningssensoren controleren, zodat u deze indien nodig kunt wijzigen.

UNIProbe

De UNIProbe omvat:

Oscilloscoop: vier onafhankelijke analoge kanalen, compleet met SIV-functie voor het interpreteren van gemeten signalen.

Batterijsonde: voor het testen van de batterij, analyseren en controleren van het volledige start- en laadsysteem.

TNET: voor de meting en elektrische analyse van CAN-automobielcommunicatienetwerken.

Signaal Generator: voor het simuleren van de pulsen gegenereerd door sensoren en de commando’s gegenereerd door controle-eenheden en het testen van magneetventielen en andere componenten.

Multimeter: voor voltage-, weerstands- en stroommetingen (met behulp van een ampèremeter). Druktester: voor controle van de brandstoftoevoer en druk van de turbolader op alle voertuigen.

TwinProbe

De TwinProbe omvat:

Oscilloscoop: kabelonafhankelijke analoge kanalen met ingangen tot 200V, compleet met SIV-functie voor het interpreteren van gemeten signalen.

Signaalgenerator: voor het simuleren van de pulsen gegenereerd door sensoren en de commando’s gegenereerd door controle-eenheden en het testen van magneetventielen en andere componenten.

Ampèremeter: voor het meten van stromen. Een BICOR klem-op ampèremeter is nodig om TwinProbe in staat te stellen deze tests uit te voeren.

Op de hoogte blijven van het TEXA nieuws?
Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Wij respecteren uw privacy